Van der Poel vandt alle fem kampe!

Denne sidste weekend vandt Van der Poel, iført hollandsk Billigt Cykeltøj, et mesterskab om dagen, vandt to byer, vandt den fjerde runde af Telenet UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet og den første DVV-serie i Hamme, Belgien.

Van der Poels bedstefar, vinder af det otte-gang Tour de France-podiet, Prido, en berømt bilchauffør, døde for tre dage siden på grund af hans forværrede tilstand. Den 16. november blev den fjerde runde af Telenet UCI Cyclo-cross World Cup afholdt i Tjekkiet. Van der Poel udholdt sorg over at miste sine kære, besejrede forskellige ugunstige faktorer i løbet og vandt til sidst mesterskabet i rækkefølgen af ​​den tredje række.

I Hamme-konkurrencen i Belgien, selvom Van der Poel gik glip af det første løb, i modsætning til Telenet UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet, er verdensmesterskabet stadig planlagt til at starte i den første række. Van der Poel har taget føringen fra starten Position, låst mesterskabet syv omgange på forhånd og til sidst krydsede linjen. På dette tidspunkt har Van der Poel, iført en hollandsk Nationale Mesterskaber Cykeltøj, vundet på dette spor for fjerde år i træk. Denne sæson har han vundet alle fem kampe midlertidigt og vandt 31 kampe i træk.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 278 تاريخ : چهارشنبه 4 دی 1398 ساعت: 19:37