Alaphilippe afleverede den gule skjorte med 6 sekunder

Trin 6: La Planche des Belles Filles er 160,5 km lang og er et bjergstadium. Første fase af Tour de France i 2019 arrangeres i sjette fase. Klatre! Klatre igen! Fortsæt klatring! 160,5 km blev fyldt op i syv klatringspunkter, næsten ingen flad vej. Den 12. juli 2019 sluttede den sjette fase af Tour de France. To Tour de France-rookies fra Breakout Group tog føringen i La Planche des Belles Filles: Teuns scorede scenen; Zico vandt deres nye Billigt Cykeltøj som den nye gule trøje vinder.

Endelig, på grund af scoren på 4 timer, 29 minutter og 03 sekunder i dette stadium, overgav Alaphilippe mester Tour de France Cykeltrøje gul skjorte med 6 sekunder. I de sidste par år har La Planche des Belles Filles et fænomen "overtro": i det spil Føreren, der havde den gule skjorte efter afslutningen af ​​stykket, vandt årets mesterskab, og vi forventer, at Teuns and Ciccone opnår gode resultater i det næste spil.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 232 تاريخ : دوشنبه 13 آبان 1398 ساعت: 20:46