Den tyvende fase af Tour de France: BERNAL blev konge!

Uge 20: Albertville - Val Thorens 59,5 km Ingen kan forudsige bjergetappen, vejret er blevet hovedpersonen i LP-slaget. Berørt af ekstrem vejr er kilometertalet krympet til under halvdelen af ​​den oprindelige plan. Den sidste klasser af HC-klasse Val Thorens er stadig bevaret. Drivee, der bærer Billigt Cykeltøj, opnåede dog stadig fremragende resultater i denne konkurrence.

NIBALI gjorde et gennembrud og vandt mesterskabet i 12 km. Når spillet afsluttes, føler NIBALI nærhed til hovedgruppen, udsletter afgørende andre breakout-chauffører og opretholder afstanden omkring 40 sekunder. Andre forsøgte at forlade hovedgruppen og endte med fiasko.

NIBALI opretholdt med succes sin fordel til slutningen og opnåede målet om mesteren af ​​slagringen. BERNAL holdt den samlede score og låste mesterskabet. Så længe BERNAL ankommer sikkert til Paris, bliver BERNAL iført Tour de France Cykeltrøje den tredje yngste mester i Tour de France's historie.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 225 تاريخ : سه شنبه 5 آذر 1398 ساعت: 20:30