BERNAL! Den unge æra kommer!

Den 29. juli 2019 sluttede den 21. trin i Tour de France. BERNAL blev den første vinder af Tour de France fra Colombia.

På stævne var den sidste etappe af Tour de France en æresritt, inden han kom ind i den sidste cirkel. Alle lykønskede hinanden, og publikum hilste ryttee velkommen med Billigt Cykeltøj. Kom til den endelige Champs Elysées, spillet begyndte at accelerere. Groenewegen og Ewan ventede til de sidste 100 meter, før de skyndte sig fra begge sider af banen. Ewans hastighed var markant hurtigere end Groenewegen, og han vandt med succes Champs Elysées. De tre faser i mesterskabet gjorde australieren, der deltog i Tour de France for første gang, til den mest succesrige sprinter i tueringen.

BERNAL og Thomas, iført Tour de France Cykeltrøje, kører ved siden og hilser hinanden ved målstregen. Den 22-årige BERNAL blev den yngste vinder af Tour de France's historie og den tredje yngste mester. Selvom Thomas ikke forsvarede, blev han stadig nummer to. Kruijswijk som tredjepladsen på det samlede resultatpodium.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 198 تاريخ : چهارشنبه 6 آذر 1398 ساعت: 21:16